“Helix Software ...mert nemcsak a nagyvállalatoknak kell a profi segítség!”

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Utolsó módosítás dátuma: 2015. február 17.

 

Kihez fordulhatok, ha kérdéseim vannak a program használatával kapcsolatban?

Amennyiben kérdése van, keresse bizalommal kollégáinkat az info@helix-software.com email címen, vagy telefonon a +36 (70) 416-0506-os telefonszámon. (Munkatársainkat hétköznap 8:00-tól 16:00-ig (UTC+01:00) keresheti telefonon.)

 

Demó verzióban ugyanazt látom, mint az éles verzióban?

Igen. Minden program esetében a próba verzió csupán azokat a funkciókat tartalmazza, amiket később az éles verzióban is használhat majd. Azonban igény szerint minden program bővíthető további funkciókkal.

 

A demó verzióba feltöltött adatok átvihetőek-e az éles verzióba?

Igen. Amennyiben megrendeléskor jelzi nekünk ezen igényét. Ez plusz költséggel nem jár Önnek.Vásárlással kapcsolatos kérdések

Milyen plusz költségei vannak a programnak?

Az Ön által kiválasztott program(ok)nak az esetlegesen kért modulok költségein kívül semmilyen más plusz költsége nincsen.

 

Ha megrendelem a kiválasztott programot, milyen fizetési lehetőségeim vannak?

A fizetés során Ön többféle pénzügyi konstrukció közül választhat:

 • Részletfizetés: nettó 30 000 Ft feletti vásárlás esetén van mód részletfizetésre. Ezen belül kétféle megoldás közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet:
  • 2 hónapos futamidő: ebben az esetben használatba vételkor kell megfizetni a szoftver licensz díjának felét, a fennmaradó részletet a következő hónapban kell kifizetni. Ez esetben nem számítunk fel kamatot.
  • 3 hónapos futamidő: a kiválasztott szoftver licensz díját a kamatokkal együtt három egyenlő részletben, három egymást követő hónapban kell törleszteni. A futamidő első hónapja a szoftver első használatba vételének hónapja. Ebben az esetben a felszámított kamat megegyezik a banki alapkamattal.
 • Részletfizetés esetén a kiválasztott szoftver csak a futamidő lejárta után kerül teljes körűen élesítésre, amennyiben a futamidő lejárta után nincs fennálló tartozása. A support szolgáltatásokra nem lehet részletfizetést igénybe venni.
 • Bérlés: amennyiben csak használni szeretné szoftverünket, nem megvásárolni, a licencdíj havi 8%-áért megteheti (ez a support szolgáltatások díját nem tartalmazza, azokat külön kell megvásárolni.). A minimális futamidő 2 év. A számlázás negyedévre előre történik.


Amennyiben a bérleti szerződés a futamidő alatt felmondásra kerül, a hátralévő összeget egy összegben kell megfizetnie.

 

A support szolgáltatások keretein belül milyen szolgáltatásokat vehetek igénybe?

Support szolgáltatásnak számít minden olyan tevékenység, amelyet a supportos kollégánk a szoftver üzembe helyezése, javítása, karbantartása, a funkciók beállítása céljából végez. Illetve ide tartozik minden olyan tevékenység, amit a kollégánk az ügyfél részére a program használatának segítése érdekében (akár oktató jelleggel) végez.

A support szolgáltatást igénybe vehetik telefonon, emailben, illetve távoli asztalos eléréssel is.

A support szolgáltatásokat minden esetben a szokásos óradíjjal, minden megkezdett óra után számlázzuk, kivéve, ha az ügyfél Helpdesk csomaggal rendelkezik.

 

A support szolgáltatások díjkötelesek?

Igen. az Első lépések csomag lejárta után bármilyen support szolgáltatás díjköteles. A support szolgáltatások óradíja 18 200 Ft + ÁFA. Óradíjas számlázás esetén a számlázás minden megkezdett óra után történik, tehát ha a munkaidő 75 perc, ebben az esetben két órát fogunk kiszámlázni.

 

Mi az a Helpdesk csomag?

A support szolgáltatások igénybe vételének megkönnyítésére ügyfeleink részére kedvezményes helpdesk csomagokat dolgoztunk ki, mellyel kedvezményesen tudják igénybe venni support szolgáltatásainkat. Helpdesk csomag vásárlása nem kötelező. Felhasználása perc alapon történik.

Helpdesk csomagok díja:

 • 5 kredites Helpdesk csomag (50 perc): 15 000 Ft + ÁFA
 • 10 kredites Helpdesk csomag (100 perc): 20 000 Ft + ÁFA
 • 15 kredites Helpdesk csomag (150 perc): 30 000 Ft + ÁFA
 • 20 kredites Helpdesk csomag (200 perc): 40 000 Ft + ÁFA


A helpdesk csomagok felhasználása perc alapú számlázás alapján történik.
A helpdesk csomagok érvényességi ideje egy év. Az egy év letelte után a megmaradt kreditek már nem használhatók fel.

 

Mit tartalmaz a jogszabálykövetés?

Az általános vagy a gazdálkodó szervezetek nagy tömegét érintő adózási, társadalombiztosítási és számviteli kötelezettségeket megállapító jogszabályokban bekövetkezett változásokat figyelemmel kísérjük, és a programba beépítjük, de nem vállalunk felelősséget a hatályos joganyag teljes körű és teljes pontosságú megfigyeléséért. A jogszabálykövetést az ún. Verziófrissítés szolgáltatással tudjuk biztosítani, ami a program aktuális verzióra történő frissítését jelenti. A verziófrissítés vásárlása nem kötelező.

Díja a program nettó licensz díjának 18%-a + a support munkavégzés díja.

 

Mit tartalmaz a program frissítése?

A frissítés során a programot lecseréljük az aktuális, új verzióra, amelyben elérhetőek azok a módosítások, amelyeket törvényi változások miatt készítettünk, emellett kiegészülhet új fejlesztésekkel, funkciókkal is. Az új funkciók, fejlesztések azonban az Ön programjában inaktívak lesznek, hiszen Ön azokat nem vásárolta meg. Az új funkciók listaáron plusz funkcióként lesznek elérhetőek, illetve megvásárolhatóak.

 

Mi alapján változik a Helix.Vehicle program ára?

Helix.Vehilce (1 felhasználóra)SzázalékÁr (nettó)
Helix.Vehicle (10 járműig) alapár 59.990 Ft
Helix.Vehilce (10 – 25 járműig) plusz 25% 74.990 Ft
Helix.Vehicle (25-50 járműig) plusz 50% 89.990 Ft
Helix.Vehicle (50 jármű fölött) plusz 100% 119.990 Ft

 

Amennyiben több egyidejű felhasználóval szeretnék használni a rendszert, minden további felhasználó költsége: a program nettó licensz díjának 20%-a.

Például: Helix.Vehicle (10-25 járműig) 5 felhasználóra:

 • alapprogram ára: 74.990 Ft
 • plusz 4 felhasználó: 74.990 Ft-nak a 20%-a, szorozva néggyel, azaz 4x 14.998 Ft

 

Programmal kapcsolatos kérdések

 

Ha megrendelem a programot, leghamarabb mikor tudom használni?

A szoftver ellenértékének kifizetése után azonnal megkapja tőlünk a szoftver aktiválásához szükséges kódot. Aktiválás után azonnal használhatja a programot.

 

Használhatják-e többen a programot?

Igen, a programot több felhasználó is használhatja, akár egy időben is. A maximális egyidejű licensz szám 20 felhasználó. Ha ennél többen szeretnék használni egyidejűleg a programot, azt már csak az integrált vállalatirányítási rendszerünkben tudjuk biztosítani. Erről többet olvashat integrált vállalatirányítási rendszereink weboldalán: www.dyntell.com

Ha több egyidejű felhasználó szeretné egyszerre használni a programot, az plusz költséggel jár (felhasználónként 20%).

 

A most megvásárolt program később bővíthető-e?

Igen. Igény szerint vásárolhat további programokat, illetve funkciókat. Programjaink egymással összeköthetőek. Választhat listaáras funkcióink közül, vagy pontosan leírva igényét, egyedi fejlesztést is kérhet. Akár vállalatirányítási rendszerré is fejleszthetőek, bővíthetőek.

 

Hogyan történik a program frissítése?

A program frissítését a Verziófrissítés szolgáltatással tudjuk biztosítani. A vásárlást követő első évben, ha van frissebb verzió, automatikusan frissítjük a programot. Az egy év letelte után verziófrissítést vásárolhat, ennek keretein belül történik a frissítés. A verziófrissítés vásárlása nem kötelező, azonban a program naprakész voltát csak azoknak az ügyfeleknek tudjuk garantálni, akik rendelkeznek verziófrissítéssel.

 

Milyen plusz funkciókkal bővíthető a program?

Minden Helix termékhez kérhet plusz funkciókat. Ezen funkciók az elektronikus megrendelő lapon tételesen felsorolva megtalálhatóak. Amennyiben olyan funkcióra van szüksége, amelyet nem talál meg a felsorolásban, akkor hívja a +36 (70) 416-0506-os központi telefonszámot, és kérjen rá egyedi árajánlatot. (Munkatársainkat hétköznap 8:00-tól 16:00-ig (UTC+01:00) keresheti telefonon.)

 

Összekapcsolható-e kettő vagy több Helix csomag?

Igen. Bármennyi Helix termék összekapcsolható, igény szerint. Akár egy mini ERP rendszer is kialakítható a Helix termékek összekapcsolása által.Pénzvisszafizetési garancia rendszere az OMV kutakon vásárolt terméknél

Hogyan vehetem igénybe a 30 napos, feltétel nélküli pénzvisszafizetési garanciát?

Amennyiben nincs teljes mértékben megelégedve az OMV kúton vásárolt Helix dobozos szoftverünkkel, küldje vissza a termék dobozát és a szoftvert tartalmazó CD-t, valamint az általunk kiállított számla eredeti példányát, és visszafizetjük a teljes vételárat az Ön által megadott bankszámlaszámra.

Minderről a termék vásárlásától számított 30 napon belül dönthet. A pénz visszafizetési garanciát feltételek és kérdések nélkül biztosítjuk Önnek. A vásárláskor kifizetett pénzösszeget a visszaküldött termék és a számla megérkezésétől számított 10 napon belül utaljuk vissza.

 

Fontos! Csak abban az esetben tudjuk visszafizetni a szoftver árát, amennyiben a számlát fel tudja mutatni, illetve visszaküldi a számunkra.

A pénzvisszafizetés az esetleges postaköltségekre, szállítási díjakra nem vonatkozik.

 

A vásárlástól számított 30 napon belül élhet ezzel a lehetőséggel.

 

Tájékoztatjuk Tisztelt Vásárlóinkat, hogy a garancia kizárólag az OMV kúton vásárolt termékekre vonatkozik, és kizárólag a számlán szereplő szoftver licensz értékre!

 

Termékünket az alábbi címre küldheti vissza:
Rose Software Kft.
4024 Debrecen, Csapó utca 28. I. em.

 

További információ a következő email címen kérhető: info@helix-software.com

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Elakadt a szoftver használata közben, vagy kérdése van?

Email: support@helix-software.com
Telefonszám: +36 (70) 416-0506

További információ »

  

  

Gyakran ismételt kérdések

Kérdése van? Itt megtalálja!
Gyakran ismételt kérdések

Információk ügyviteli szoftvereinkről

További információkra van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot: hívjon minket a +36 (70) 416-0506-os telefonszámon vagy írjon nekünk üzenetet!

A Helix-software.com süti (cookie) kezelési szabályzatát frissítettük. Sütiket a nagyobb felhasználói élmény érdekében, személyre szabott reklámok megjelenítéséhez és statisztikai adatok gyűjtése céljából használunk. Az elfogadom gombra kattintva engedélyezi a sütik használatát. Amennyiben nem szeretné engedélyezni a sütiket, itt talál segítséget a beállításokhoz.